Terapien og Terapeuten

Hvad kan jeg hjælpe dig med?


De fleste kommer til mig med en eller flere af følgende tilstande:

  • Spændinger og smerter i kroppen
  • Stress - forstyrrelser i regulering af det autonome nervesystem
  • Skader & inflammationstilstande: Musearm, golfalbue, tennisalbue,     piskesmæld, frossen skulder, følgevirkninger af andre skader, mf.
  • Ubalancer i åndedrættet
  • Søvnbesvær
  • Kronisk hovedpine
  • Psykosomatiske lidelser
  • Lyst til en dybdegående massage


Hvad er kropsterapi?


Kropsterapi dækker over et bredt felt. Fællesnævneren er forståelsen af, at krop og sind ikke kan adskilles. Mennesket er en samlet organisme, som hænger uløseligt sammen igennem tusindvis af forbindelser. Det er de forbindelser, jeg som kropsterapeut nysgerrigt går på opdagelse i. Målet er at finde årsagen til den problemstilling du kommer med.


Det allervigtigste i enhver form for terapi, er at du som klient føler dig tryg. Dvs. at dit nervesystem fortæller resten af kroppen, at der ingen fare er på færre. For det er kun når vi føler os trygge, at kroppen kan helbrede. Derfor er mit hovedformål, at skabe et trygt rum for dig.


Jeg går efter at årsagsbehandle fremfor at symptombehandle. Jeg tror mere på præventive tiltag end brandslukning. Dvs. at du, i et forløb hos mig, vil opleve fokus på at indføre tiltag, som forhindrer problematikken i at opstå igen.


Kropsterapi er en manuel behandlingsform, som primært foregår på briksen og i samtalen. Jeg bruger forskellige teknikker, afhængigt af din tilstand. Blandt de mest udbredte teknikker er: Åndedrætsarbejde, Aku-pressur (triggerpoints behandling), zoneterapi, pulseringer til kredsløbene, manuelle stræk, MET (Muskel Energi Teknik), bindevævsmassage, ledfrigørelse mm. 


En stor del af arbejdet, når du kommer hos mig, er det der sker imellem behandlingerne. Ofte vil jeg spørge dig ind til søvn, kost, medicin, arbejde, hverdagsforhold og -vaner, bevægelse, følelsesliv etc. Vi vil derudfra, tale om overskuelige tiltag, du kan prøve at indføre i dit liv. Ud fra devisen: hvis du bliver ved med at gøre de samme ting, får du de samme resultater. Så min fornemmeste opgave er, sammen med dig, at finde de vaneændringer og tiltag, hvormed du kan ændre din tilstand, i et tempo som du kan være med i.


Jeg er desuden RAB-registreret (Registreret Alternativ Behandler). Registreringsordningen giver dig mulighed for at kunne identificere komplementære behandlere, der opfylder en række faglige og uddannelsesmæssige krav. Det er Sundhedsstyrelsen, der fører tilsyn med loven på området. Jeg er RAB-godkendt af DAKOBE på baggrund af min toårige B:A:M Kropsterapi-uddannelse, samt eksamen i anatomi, fysiologi og sygdomslære.Hvordan foregår en behandling?


En behandling varer ca. 55min. Den består som regel af tre dele.

1. En indledende samtale om din tilstand og hvad du gerne vil have ud af dagens behandling.

2. Selve behandlingen som foregår på briksen eller yogamåtten, afhængigt af hvad der er brug for. På briksen ligger du altid under et tæppe og er iført undertøj, med mindre det er utrygt for dig, så vil jeg anbefale dig at have tætsiddende tøj på uden for mange syninger, f.eks. et par yogabukser/shorts og en undertrøje/t-shirt. På den måde kan jeg stadig mærke, hvad jeg laver, hvilket er vigtigt for at behandlingen kan have den ønskede effekt. Men det aller vigtigste er at du føler dig tryg, så hvis en bestemt påklædning gør det, så indretter jeg mig derefter.

Udover arbejdet på briksen og gulvet, giver jeg dig formentligt øvelser med hjem som jeg vil bede dig lave imellem behandlinger.

3. En afrunding, hvor du får lidt tid til at mærke, hvad behandlingen har gjort, og gøre dig klar til at forlade lokalet. Her ordner vi også betaling og evt. booking af en næste gang.


Hvor meget behandling skal der til?


Det kommer meget an på din tilstand og det du kommer med. En tommelfinger regel kan være at jo længere tid du har haft problemet, desto længere tid tager det også at behandle.

Mindre fysiske ting som hold i nakken eller hekseskud kan ofte løsnes på 2-3 behandlinger. Hvorimod dybere stresstilstande, kroniske smerter osv. ofte tager 10+ behandlinger. Alt er relativt, og når du kommer til en første behandling, vil vi sammen planlægge et forløb med løbende evalueringer.


Hvad koster det?


Én behandling - 850 kr.

Klippekort - 5 behandlinger - 800 kr/behandling

Klippekort - 10 behandlinger - 725 kr/behandling


Hvem er jeg?


Jeg er 34 år, og har arbejdet med kropsterapi siden 2018, hvor jeg startede på B:A:M-uddannelsen, hvorfra jeg blev færdiguddannet i 2021.

Jeg har altid elsket bevægelse og haft en naturlig nysgerrighed for kroppens simple kompleksitet.

Det fascinerer mig at finde frem til, hvad jeg vil kalde for kroppens grundlove. Dvs. almen gyldige, simple principper og mekanikker, der virker på tværs af fag og holdninger. Så jeg prøver at holde mig fra smarte kure og ting jeg ikke selv har prøvet på egen krop. Men interesserer mig mest for de ting, vi alle har for hånden, dvs. åndedrættet, bevægelsen, nervesystemets mekanismer osv.


Alt sammen med den mission, at skabe et hjem i mig selv, dvs. et trygt, stærkt og spændende sted at være i verden fra. Det er også min klare mission med kropsterapien - at støtte klienter med at finde frem til et hjem i sig selv.


I min fritid dyrker jeg yoga, pilates, prøver at lære at synge og øver mig i parforholdets mange potentialer med min kæreste.


Erfaringer på egen krop.

I 2021 rev jeg to ledbånd over i skulderen, hvilket jeg har genoptrænet og fået behandlinger for, så kommer du med skulderproblematikker, har jeg en del konkret erfaring på egen krop.


Jeg har en fortid som tømrer og skaber af kultur-events. Så jeg ved fra egen erfaring, hvad hårdt fysisk arbejde og tidspres kan gøre ved kroppen i det lange løb.


Du er velkommen!